sebestyenwood.hu

2018. november 12-én egyik partnerünk, egy hazai építőipari segédanyagokat előállító vállalat, egy olyan kihívással keresett meg minket, amely nemcsak a termékeik raklapellátásának zökkenőmentességét fenyegette, hanem a raklapok minőségével és esztétikai megjelenésével kapcsolatban is aggályai merültek fel.

A probléma megértése és elemzése után gyorsan nekiláttunk a helyzet megoldásának. Első lépésként a raklapok struktúrájának átszabását tűztük ki célul. Olyan módosításokat szerettünk volna bevezetni, amelyek mind a felhasználó, mind a gyártó számára előnyös lenne. Megkerestük partnerünk munkatársait, hogy véleményüket is beépíthessük a terveinkbe.

Az új tervek alapján többféle minta is készült, amiket közösen teszteltünk a partner gyártósorain. Nem minden próbálkozás bizonyult sikeresnek, azonban a tapasztalatok alapján folyamatosan finomítottuk a terveinket. Körülbelül az ötödik prototípusnál értük el a kívánt eredményt. Az újratervezett raklap teljes mértékben megfelelt a felhasználói igényeknek, és tökéletesen integrálódott a gyártási folyamatokba.

A tervezés során figyelembe vettük a standard termékeink alkatrészeit, és ezeket összekapcsoltuk a vevői igényekkel. Ez a megközelítés lehetővé tette számunkra, hogy gyorsan és költséghatékonyan állítsunk elő új elemeket. Az új raklap gyártási ideje kettő munkanapra csökkent az előző öt-hat nap helyett, ami biztosította a folyamatos ellátást még váratlan nagyobb megrendelések esetén is.

A termék minőségét is javítottuk: a folyamatosan karbantartott, átlagosan 5-6 éves gépeinkkel precíz, méretpontos gyártást tudunk biztosítani. Az esztétikai megjelenés is javult a kiváló minőségű, legális forrásból származó fűrészáru használatával.

Mint gyakori kihívás, a megrendelések előre nem láthatósága okozta az egyik legnagyobb problémát. Ennek megoldására állandó pufferkészletet ajánlottunk, így az ügyfelünk mindig rendel

kezésre álló raklapkészlettel rendelkezett, amivel azonnal reagálhatott a váratlan igényekre is.

Azóta már más, csomagolási megoldásokat is szállítunk partnerünk számára.

Ha Ön is hasonló kihívásokkal találkozik, és olyan megoldásokat keres, amelyek az üzleti hatékonyságot és versenyképességet növelik, forduljon hozzánk. Készen állunk, hogy segítsünk Önnek a kihívások leküzdésében és a lehetőségek kihasználásában.