sebestyenwood.hu
egyedi raklap terv
egyedi láda terv
egyedi láda terv

Egy ügyfél alapvető igénye, hogy egy raklap teljes mértékben kiszolgálja az igényeit. Sok esetben azonban azt tapasztalom, hogy nem mindenki van tisztában a gyártók szabadságával, és inkább részmegoldásokhoz folyamodnak.

Képzeljük el a következő helyzetet! A cégnél fém alkatrészeket gyártanak, amelyeket raklapokon keresztül juttatnak el a megrendelőhöz. Engem bíztak meg ezzel a feladattal. A fémáruk mérete nagyobb, mint a szabványos többutas raklapoké. Konkrétan 230 cm hosszúak és 70 cm szélesek. Habár a súlyuk nem számottevő, egy normál 1 tonnás raklap bármikor elbírná őket.

Két lehetősége van: vagy két darab EPAL raklapot választ, és valamilyen módon összeköti őket, vagy pedig felhív minket. A legtöbb esetben az első megoldás kerül elő, amikor előkerül a műhelyünk legnagyobb kalapácsa és néhány szegecse. Ügyesen rögzítjük az elemeket, és mindenki elégedettnek látszik… de csak látszólag.

Bár elérik a kért méretet, a stabilitás és mozgékonyság jelentősen csökken. Izgulhatnak, hogy vajon a nem szakszerű megoldás kibírja-e a terhelést az átrakodás során.

De miért elégedjenek meg ennyivel? Van egy második lehetőségük: felhívhatnak minket, és kérhetnek egy időpontot egy ingyenes auditra. Meglátogatjuk őket a megbeszélt időpontban, megnézzük a csomagolni kívánt terméket, és ott, a helyszínen megoldást javaslunk a problémára. Megállapodunk, kezet rázunk, és mindenki elégedett lesz.

Maximum 48 órán belül megkapják a megbeszélt méretű és teherbírású raklapot. És ez nem minden: plusz szolgáltatásként garanciát és felelősségvállalást biztosítunk az átadott termékre – tervezéskor ugyanis külön ügyelünk arra, hogy a pántok, csatok, hevederek még a raklap méretein belülre kerüljenek, így még stabilabb lesz az egész szerkezet.

Természetesen egy ilyen gyors és szakszerű tervezés/gyártás csak akkor valósulhat meg, ha rendelkezünk a szükséges szakértelemmel és műszaki felkészültséggel – a Sebestyén Woodnál pedig mindez rendelkezésre áll.

Szeretne Ön is egy ingyenes helyszíni auditot kérni a cégének?