sebestyenwood.hu
+36 1 490 0148 hello@sebestyenwood.hu
Alapvető igény egy megrendelő részéről, hogy egy raklap teljesen kiszolgálja az igényeit. Sok esetben azonban azt tapasztalom, hogy nincs mindenki tisztában azzal, hogy a gyártóknak szinte teljes szabadsága van a termékeiket illetően, és inkább részmegoldásokat alkalmaznak, használnak. 

Képzeljük el a következő szituációt!

A cégüknél fém alkatrészeket gyártanak, amelyeket raklapokon kívánnak eljuttatni a megrendelőhöz. Önt bízzák meg a feladattal. A fémáru mérete nagyobb, mint a szabványos többutas raklapé. Egészen pontosan 230 cm hosszú. Szélessége 70 cm. Súlya nem számottevő, egy normál teherbírású 1 tonnás raklap elbírja.

Kétféleképpen dönthet: fog kettő darab EPAL raklapot, és valamilyen módszerrel egymáshoz rögzítteti őket a karbantartókkal. Az esetek 90%-ában ilyenkor kerül elő a műhely legnagyobb kalapácsa és szege. Jól megszegelik a szakik, és mindeki elégedett… vagy mégsem?

A kért méretet elérték ugyan, de a stabilitás és mozgathatóság jelentősen csökken. Amíg meg nem érkezik az áru, addig izgulhatnak, hogy vajon az átrakodásoknál kibírja-e a terhelést a nem szakszerűen kivitelezett toldás.

Második megoldásként felhívhatja irodánkat, kérhet egy időpontot kolléganőnktől egy ingyenes auditra. A megbeszél időpontban felkeressük Önt, megtekintjük a csomagolni kívánt terméket, és ott, a helyszínen megoldást javaslunk a problémára. Megegyezünk, kezet rázunk, és mindenki elégedett.

Maximum 48 órán belül megkapja a megbeszélt méretű és teherbírású raklapot. És ez nem minden: plusz szolgáltatásként garanciát és felelősségvállalást adunk az átadott termékre – tervezéskor ugyanis külön ügyelünk arra, hogy a pántok, csatok, hevederek még a raklap méretein belülre kerüljenek, így még stabilabb legyen az egész szerkezet.

Természetesen egy ilyen gyors és szakszerű tervezés/gyártás csak akkor lehetséges, ha a szükséges szakértelem és műszaki felkészültség is rendelkezésre áll – a Sebestyén Woodnál ezek mind adottak.

Szeretnél Te is egy ingyenes auditot kérni cégednek?

AJÁNLATKÉRÉS 24 ÓRÁN BELÜL

9 + 1 =