A raklapbútorok nagy népszerűségnek örvendnek az elmúlt években. Egyszerűségük, ipari stílusuk miatt sokan kedvelik ezeket a kültéren és beltéren egyaránt remekül használható csomagolóanyagokat.

Előnyük, hogy könnyen átalakíthatók, karbantarthatók, az igények szerint akár festhetőek is. A raklapgyártásban használt fa alapanyagok kis odafigyeléssel évekig szolgálhatják a kényelmet és pihenést.

 

Mire figyeljen oda, ha bútort vásárol, vagy készít?

A raklapokat sok vállalat használat után egy jelképes összegért a dolgozóinak vagy felvásárlóknak adja el. Fontos azonban megjegyezni, hogy a használt raklapok körültekintő felhasználás nélkül komoly veszélyt rejtenek magukban, ugyanis nem tudni, hogy „előző életükben” mit szállítottak rajtuk.

 

Mire figyeljen oda, ha raklapbútort vásárol, vagy készít?

 

  • Minden esetben győződjön meg róla, hogy nem szállítottak rajta mérgező anyagot, vagy valamilyen párolgó vegyületet!
  • Gondolja át, hogy szerkezeti felépítése megfelel-e az igényeinek!
  • Tudja meg, hogy nem tartalmaz-e rovarkárosítókat vagy gombás fertőzést!
  • Nincs is bosszantóbb annál, mintha az új raklapbútorokból egy cincér bújik elő, és károsítja akár az otthonunk teljes tetőszerkezetét. Győződjön meg róla, hogy nincs „lakója” a bútorának!
  • Fontos, hogy a raklap legyen tiszta, és ne legyen repedt, törött!

ÉRDEMES BIZONYTALAN EREDETŰ ÉS HASZNÁLT RAKLAPOK HELYETT INKÁBB ÚJ RAKLAPOT VÁSÁROLNI – KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT, ÍGY GARANTÁLT, HOGY TISZTA FORRÁSBÓL, SZENNYEZŐ ÉS KÁROS ANYAGOK NÉLKÜLI RAKLAPBÓL KÉSZÍTHETI ÚJ BÚTORÁT!