sebestyenwood.hu

Talán azt gondolja, hogy ez egy túlzó kijelentés – de nézzük a tényeket!

A mindennapok során rengeteg helyen találkozunk raklapokkal, csak nem figyelünk már rájuk. Megszoktuk, hogy ott vannak, elfogadtuk a használatukat.

gyártó, termelő vállalatok ezekre rakják a késztermékeket. Az alkatrészek mozgatása az egyes állomások közt is ezeken történik. Elég ha egy hétköznapi példára gondolunk. Ha építkezünk, felújítunk akkor pl. a tetőcserepet, téglát, falazó anyagot stb. mind-mind raklapon kapjuk.

Szállítmányozás során a legtöbbet alkalmazott segédeszköz a raklap. Targoncával, kézi raklapemelővel vagy daruval a legkönnyebben mozgatható csomagolási egység.

Maradjunk az eredeti építkezős példánál. Az új kéményeket egy raklapra összecsomagolva, fóliázva szállítják ki nekünk a telkünkre, házunkhoz. Minden olyan alkatrész, mely a kémény felépítéséhez szükséges, ott van rajta a raklapon.

Raktározás során raklapokon, vagy palettákon tárolják az egységeket. A logisztikai folyamatok nélkülözhetetlen összetevője. Gondoljunk csak egy magas raktárra, ott is raklapokon tárolnak minden terméket!

NAGY- ÉS KISKERESKEDELEM

Az üzletekben raklapon mozgatják az árukat a feltöltés közben. Gyakran raklapon is tárolják az eladótérben is a termékeket (ilyenek tipikusan télen a kályhák és kandallók), vagy gondoljon csak egy diszkont üzletláncra (pl. Lidl, Aldi stb.)! Számtalan raklapot láthat a polcok alatt mindenki: mind-mind a termékek és áruk gyorsabb, könnyebb mozgatását szolgálják. Nagykereskedelmi üzletekben (pl: Metro) minden termék raklapon van tárolva, sőt raklapos árakat is meghatároznak hozzájuk.

Ha az Ön cége is szeretne kiváló minőségi raklapokat vásárolni, mellyel minden a kereskedelmi folyamatban érintett partnere elégedett lesz, akkor kérjen ajánlatot most az alábbi mezők kitöltésével!