Minden, amit tudni érdemes gitterboxainkról

gitterbox_uic_standard
UIC gitterbox 3d image

Minden, amit tudni érdemes gitterboxainkról

Itt az idő, hogy megismerd a modern logisztika nélkülözhetetlen eszközeit, amelyek csodát képesek tenni a szállítmányozási folyamatokkal és éltetik a gazdaságunkat. 

Kezdjük az elején. Mi is az a gitterbox?
A gitterboxok az ipari csomagolás alapvető elemei, az anyagmozgatás és szállítás során biztosítják a termékek védelmét. Általában acélból vagy más fém anyagból készülnek, könnyű mozgatni őket és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínálnak. További jellemzőjük, hogy oldalukat rácsok vagy hálószerű panelek fedik, amelyek lehetővé teszik a termékek szellőzését és a belső tartalom láthatóságát. 

De hogy miért érdemes pont a mi kínálatunkból választani gitterboxot? 

Ebben a blogcikkben áttekintjük kínálatunkat és annak előnyeit.

A cégünk által forgalmazott gitterboxok széles körben alkalmazhatóak. Magas minőségű anyagokból adódóan rendkívül tartósak és könnyen tisztíthatók. Gitterboxaink megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak, ugyanis hivatalos tanúsított gyártóktól érkeznek. Ezt bizonyítja a rajtuk látható egyedi “Y” szám is, amit csak ezek az előállítók használhatnak. Azt javasoljuk, hogy csak ilyen beszállítótól vásárolj, mivel ez biztosítja a fémtermékek minőségét és visszakövethetőségét.

Ezeknek a termékeknek számos előnye van, amelyek javítják az ipari szektorokban és a logisztikai láncban végzett tevékenységeket. A gitterboxok használatával optimalizálható a raktárkapacitás és a tárolási rendszer, ami hozzájárul a hatékonyabb működéshez, a költségek csökkentéséhez és az üzleti sikerhez.

Lássuk kiváló minőségű Gitterboxaink fő előnyeit: 

  • Tartósság és megbízhatóság: A gitterboxok tartós felépítése és erős anyaghasználata biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. 
  • Biztonság: gitterboxaink garantálják az áruk biztonságát és védelmét a szállítás és tárolás során. A boxok kialakítása megakadályozza az áruk esetleges károsodását, ezzel anyagi károktól is megmentve a cégeket. 
  • Könnyű használat: A gitterboxok egyszerűen kezelhetőek, ami megkönnyíti a logisztikai folyamatokat és csökkenti a szállítási időt. Könnyen emelhetők és mozgathatók, ami segíti a szállítás hatékonyságát és eredményességét.
  • Rugalmasság és sokoldalúság: A gitterboxok számos iparágban használhatók. Legyen szó az autóiparról, élelmiszeriparról, mezőgazdaságról vagy bármely más szektorról, ezek a tárolók kiválóan alkalmazkodnak az egyedi igényekhez.
  • Környezetbarát megoldás: A gitterboxok fenntartható alternatívát jelentenek a hagyományos, egyszer használatos ipari csomagolóanyagokhoz képest. A tartós felépítés és a hosszú élettartam lehetővé teszi a többszöri használatot, csökkentve a felesleges hulladékot és az erőforrások kizsákmányolását.

Gitterboxainkat főleg azon ipari vállalatok számára ajánljuk, akik nagy mennyiségű árut mozgatnak. Termékeinket kiváló minőségük és tartósságuk miatt hosszú távú befektetésként érdemes tekinteni. Festésük és logózásuk pedig lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy személyre szabják azokat, a saját márkájuk szerint.

Vállalatunk rugalmasan kezeli az igényeket, az online megrendelési folyamat gyors és egyszerű, a termékek pedig rövid időn belül kiszállításra is kerülnek. A weboldalunkon megtalálható termékleírások, képek és referenciák segítenek abban, hogy további információkat kapj az általunk kínált lehetőségekről.

Gitterboxainkról további információt a termékspecifikus oldalunkon talál. Kattintson ide, és átirányítjuk a gitterboxok világába.

UIC_gitterbox_standard_top
Megosztás

További bejegyzések

Kedvezményezett neve: Sebestyén Wood Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Gyártási technológiai folyamatok fejlesztése az innováció és a versenyképesség jegyében a Sebestyén ás Társa Kft.-nél.

Támogatás összege: 5 859 360

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma:2019.04.30.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02655

Projekt leírása: A pályázati forrásból beszerzésre kerülő eszközzel (Palletmax 4500 raklapszegező gép) a gyártási folyamat innovációját valósítottuk meg. A beruházással a jelenlegi termékek gyártási folyamatát innováltuk, illetve egy új termékkört vezettünk be úgy, hogy közben egyelőre nem szükséges új munkaerőt alkalmazni. – Jelenlegi munkatársaiknak közép- és hosszútávon magasabb jövedelmet és jobb munkakörülményeket tudunk biztosítani köszönhetően a javuló fajlagos termelési és jövedelmezőségi mutatóknak. Dolgozóinknak a korábbihoz képest magasabb szellemi hozzáadott értékkel kell hozzájárulniuk a termeléshez. A fejlesztés hatására a mindennapi munkatevékenységükben a manuálisan és kézi eszközökkel végzett munkafolyamatokat egyre inkább fel fogják váltani a digitálisan vezérelt precíziós gépekkel végzett, előre programozható és a változó igényekhez gyorsan adaptálható munkafolyamatok.  A fejlesztésnek köszönhetően egy új piaci szegmenst értünk el, több új megrendelővel sikerült megállapodnunk, versenyképesebb lett cégünk, ezáltal jelentősen növekedni fog az árbevételünk.