Prémium minőségű raklapjainkról

Beszéljünk prémium minőségű raklapjainkról!

Sokan nem is gondolnák, hogy a jó minőségű raklapoknak mekkora szerepük van egy cég életében. Pedig elengedhetetlenek a termékek biztonságos tárolásához és szállításához. Éppen ezért, kulcsfontosságú, hogy céged számára kizárólag kifogástalan darabokat válassz, amik:

 • Stabilak!
 • Kiállják a megpróbáltatásokat!
 • Elbírják a rájuk nehezedő súlyt!
 • Jól megmunkáltak, összeilleszthetőek! 

És nálunk meg is találhatod ezeket!

Egy korábbi blogcikkünkben már beszámoltunk a raklapok gazdag történelméről, illetve arra is részletesen kitértünk , hogy mely szempontok alapján különböztethetők meg a mai, modern csomagolóanyagok. Most viszont annak érdekében, hogy megkönnyítsük számodra ezek közül is a döntést, a következőkben bemutatjuk a kínálatunkban elérhető raklapokat! 

Mielőtt azonban belevágnánk, egy valamit tudnod kell: Sem a termékeink, sem a szolgáltatásunk terén nem elégszünk meg a közepes megoldásokkal. Ezért is választanak minket annyian!

Rengeteg ügyfelünk mesélt nekünk rémtörténeteket arról, hogy a korábbi beszállítójuk egész egyszerűen képtelen volt időben teljesíteni a fuvart. De olyan esetek is szép számmal előfordultak, mikor az út során, a silány csomagolóanyagok miatt, a teljes rakomány megsérült és ez hatalmas anyagi veszteséggel járt.

Mi külön figyelmet szentelünk arra, hogy ilyen nálunk sohase történjen meg!

Arra törekszünk, hogy minden minket megbízó cég 100%-ban elégedett legyen! Kizárólag prémium minőségű termékeket árulunk, amelyek azt nyújtják, amit ígérnek és emellett szigorúan tartjuk magunkat a vállaltakhoz. A megbízásokat precízen és pontosan bonyolítjuk le.

Viszont nem állunk meg itt!

Habár elképesztően büszkék vagyunk a Sebestyén Wood eddigi sikereire, tudjuk, hogy még van tovább. Nap mint nap azon dolgozunk, hogyan tudnánk még jobbá tenni a termékeinket! Folyamatosan tájékozódunk a legújabb trendek és technológiákkal kapcsolatban, hiszen csak így tudjuk megőrizni előkelő pozíciónkat a piacon.

És miért mondjuk el most mindezt?

Azért, mert szeretnénk, ha úgy vetnéd bele magad modelljeink közé, hogy közben azt is tudod: Bármelyiket is választod majd, csalódni biztosan nem fogsz!

Kezdjük a legalapvetőbbel: A Sebestyén Wood Raklappal, amelyet – ahogy a neve is jól mutatja – mi terveztünk!

A fenyőből és lombos fából készült, 1200 x 800 mm-es Sebestyén Wood termékeinkre sokan hivatkoznak az EUR/EPAL raklapok alternatívájaként. A különbség mindössze annyi, hogy a saját csomagolóanyagaink ára sokkal kedvezőbb. Egy Sebestyén Wood-raklappal Te is nagyon jól járhatsz, hiszen:

 • Felépítése optimalizált, amelynek köszönhetően, a rakodási- és fuvarköltség sem fog megemelkedni.
 • Hőkezelt, ezáltal tökéletes választásnak bizonyul az Európán kívüli, illetve tengerentúli szállításokhoz,
 • Ráadásul teljes mértékben újrahasznosítható, azaz környezetbarát megoldásnak is számít.

Euro raklapok

Cégünk korábban az EPAL és UIC jogosítványokba is befektetett, ezért kínálatunkban, a ma vezető standarnak számító EUR-típusú termékek is nagy számban megtalálhatóak.

Minden EUR-szabvánnyal ellátott raklapnak 11 deszkából, 9 tuskóból, valamint 78 szögből kell állnia, és 1200 x 800 x 144 mm-esnek kell lennie. De ez egyáltalán nem gond, sőt! Az egységes, mégis kompakt kialakításnak hála, a furgonokban vagy a vontatókon akár 2-3 darab is kényelmesen elférhet belőlük egymás mellett.

Sokakat mégis megijeszt azonban, hogy ezeknek az egységeknek a tömege mindössze 25 kg. De ne aggódj! Ettől függetlenül hihetetlenül masszívak, hiszen a szállítás során, akár 1500 kg-ot is elbírnak.

Egyutas Raklapok

Az utóbbi időben, az egyutas raklapjaink népszerűsége rendkívüli mértékben megugrott. Ez főleg annak tudható be, hogy rendkívül praktikusak és az előállításuk sem vesz túl sok időt igénybe. Így a hatékony munkafolyamat miatt, a szállítás is sokkal hamarabb lebonyolítható.

És tudod, mi teszi még ennél is különlegesebbé ezeket a termékeket?

Az, hogy akár egyedi igények alapján is le tudjuk gyártani őket, és arra is lehetőség adunk, hogy az ügyfél maga válassza ki a fafajtát, amelyből elkészül. Ez óriási megnyugvást szokott adni mindenki számára, hiszen a megbízóink tudják, hogy miből dolgozunk és azt, hogy a végtermék meg fog felelni az igényeiknek!

Félraklapok

A puha- vagy fenyőfából készült félraklapok mérete mindössze 600 x 800 x 144 mm – de pont ettől olyan különlegesek:

 • Annak ellenére, hogy kicsik, rendkívül strapabírók,
 • Akár a kezedben tartva is viheted őket, nem fogsz elfáradni,
 • Kényelmesen elférnek még a kisebb boltokban is,
 • Az ajtókon és bejáratokon is gond nélkül bevihetők,
 • Ráadásul, szállításuk is nagyon egyszerű.

Érted már, miért vagyunk annyira büszkék egyedi minőségű, fából készült raklapjainkra?

Köszönjük, hogy elolvastad blogcikkünket, reméljük, hogy sok új információval gazdagodtál, termékeinkkel kapcsolatban.

Ha további kérdéseid lennének, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi mindenben a segítségedre leszünk!  

Megosztás

További bejegyzések

Kedvezményezett neve: Sebestyén Wood Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Gyártási technológiai folyamatok fejlesztése az innováció és a versenyképesség jegyében a Sebestyén ás Társa Kft.-nél.

Támogatás összege: 5 859 360

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma:2019.04.30.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02655

Projekt leírása: A pályázati forrásból beszerzésre kerülő eszközzel (Palletmax 4500 raklapszegező gép) a gyártási folyamat innovációját valósítottuk meg. A beruházással a jelenlegi termékek gyártási folyamatát innováltuk, illetve egy új termékkört vezettünk be úgy, hogy közben egyelőre nem szükséges új munkaerőt alkalmazni. – Jelenlegi munkatársaiknak közép- és hosszútávon magasabb jövedelmet és jobb munkakörülményeket tudunk biztosítani köszönhetően a javuló fajlagos termelési és jövedelmezőségi mutatóknak. Dolgozóinknak a korábbihoz képest magasabb szellemi hozzáadott értékkel kell hozzájárulniuk a termeléshez. A fejlesztés hatására a mindennapi munkatevékenységükben a manuálisan és kézi eszközökkel végzett munkafolyamatokat egyre inkább fel fogják váltani a digitálisan vezérelt precíziós gépekkel végzett, előre programozható és a változó igényekhez gyorsan adaptálható munkafolyamatok.  A fejlesztésnek köszönhetően egy új piaci szegmenst értünk el, több új megrendelővel sikerült megállapodnunk, versenyképesebb lett cégünk, ezáltal jelentősen növekedni fog az árbevételünk.