sebestyenwood.hu

Gitterbox

A gitterboxok a modern logisztikai világ nélkülözhetetlen elemei, amelyek lehetővé teszik a szállítmányozás hatékony és harmonikus működését.  A gazdaság szívében dolgoznak, és nélkülük a fejlődés motorja nem működne. Ezért fontos, hogy a gitterboxok kiválasztására és beszállítójára különös figyelmet fordítson.

A megfelelő gitterbox beszállító választása olyan, mint egy iránytű, amely pontosan elvezet a hatékonyság és megbízhatóság találkozásához.  A cél a sikeres és biztonságos szállítmányozás, ami a vállalkozás sikerét is elősegíti.

Ezért javasoljuk, hogy válasszon egy olyan megbízható beszállítót,  ahol a hatékonyság és megbízhatóság garantált. A raktárkészlet pedig valódi, kézzel fogható, akár azonnal szállítható termékekből áll.

A gitterbox kiválasztásakor figyeljen a minőségre, az anyagokra és a gyártási folyamatokra is.  A jó minőségű gitterboxok hosszú távon biztosítják a szállítmányok megbízható és károsodásmentes szállítását, ami az üzleti sikerhez vezet.
Csak olyan gibot vásároljon ahol a gyártói szavatolni tudja, hogy a termék 100%-ban megfelel az aktuális érvényben lévő UIC standardoknak.

Tudta például, hogy a hivatalos tanusított gyártóvállalatok mindegyike egyedi “Y” számmal látja el a termékeit?
A Sebestyén Wood által forgalmazott termékek mindegyike egy ilyen gyártótól érkezik.
Javasoljuk, hogy csak ilyen beszállítótól vásároljanak, mert csak ez garantálja a minőséget, visszakövethetőséget az ilyen fémtermékek esetében.

Javasoljuk, hogy válassza a legjobb gitterboxokat, és biztosítsa a vállalkozása számára a siker és hatékonyság legjobb esélyét!

 

 

gitterbox_uic_standard
UIC_gitterbox_standard_open
UIC_gitterbox_standard_top

A gitterboxok fontosabb tulajdonságai

Méretek:
1240 x 835 x 970 mm (H×Sz×M)
Szabványok:
DIN 15/155, EPAL, UIC Norm 435-3
Alapanyagok, felületkezelések:
Az érvényben lévő nemzetközi szabványoknak maximálisan megfelel
Szállítási információk:
Számunkra az a legfontosabb, hogy Önnek mire van szüksége. Logisztikai kapacitásainkat minden esetben ehhez igazítjuk
Nyitott kisteherautóban: 10db
Normál kamionban: 64 db
Mega kamionban: 96 db
Tandem pótos kamionban: 108 db
Egyéb használt kifejezések az iparban:
gitterbox; fém konténer; fém láda; rácsos konténer; fémkonténer; gibo; gibó