SEBESTYEN WOOD KFT.

Gitterbox

Rövid szállítási határidővel. Kérjen ajánlatot és munkatársunk 24 órán belül válaszol Önnek!

Gitterbox

A gitterbox egy nagyon sokoldalúan használható kiegészítője a gyártásnak, a raktározásnak és szállítmányozásnak. A gitterboxok és az anyagmozgatáshoz használt raklapok kombinálásával egy tároló rendszert is készíthetünk. Kiválóan használható pl. gyártásközi tároláshoz a betöltősorokon. 

Térelválasztó lapokkal, rekesztékekkel kiegészítve a legkényesebb raktározási, szállítási feladatokat is megvalósíthatók velük. Legyen szó akár törékeny, karcolódó vagy esetleg szabálytalan formájú termékről. A gitterboxokban biztonsággal szállítható. 

A gitterboxok gyártásához minőségi fém alapanyagot használunk, melyek a legmagasabb vevői elvárásoknak is megfelelnek (élelmiszeripar, gyógyszeripar, járműgyártás, vegyipar, logisztika stb.). Minden termékünk egyedi “Y” azonosító számmal van ellátva, hogy maximálisan megfeleljünk mindenfelé minőségbiztosítási elvárásoknak. A gyártáshoz csak ellenőrizhető forrásból származó alapanyagokat használunk. 

Tapasztalat
10 év
Ügyfél
0
Termékkategória
0
Egyedi megoldás
0 +

Miért minket válasszon?

RAKTÁROZÁS

Szerződött Partnereink részére közel 1100 négyzetméteres fedett és 1,2 hektár nyitott rakodási felületet biztosítunk.

PUFFERKÉSZLET

A kritikus termékekből pufferkészletet biztosítunk.

OPTIMALIZÁLÁS

Folyamatosan felülvizsgáljuk, modernizáljuk, optimalizáljuk Partnereink meglévő csomagolási technikáit.

EGYEDI TERVEZÉS

Meglévő ügyfeleink új termékeihez díjmentesen tervezünk egyedi csomagolásokat.

MINDET 1 KÉZBŐL

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a gyártáson át a raktározásig egészen az újrahasznosításig.

RÁNK SZÁMÍTHAT

Modern, folyamatosan fejlesztett eszközparkunk segítségével garantáljuk a folyamatos és azonos minőséget.

Együttműködés folyamata

Referenciák

Márkák, akik már mellettünk döntöttek. Legyen Ön a következő!

Kedvezményezett neve: Sebestyén Wood Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Gyártási technológiai folyamatok fejlesztése az innováció és a versenyképesség jegyében a Sebestyén ás Társa Kft.-nél.

Támogatás összege: 5 859 360

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma:2019.04.30.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02655

Projekt leírása: A pályázati forrásból beszerzésre kerülő eszközzel (Palletmax 4500 raklapszegező gép) a gyártási folyamat innovációját valósítottuk meg. A beruházással a jelenlegi termékek gyártási folyamatát innováltuk, illetve egy új termékkört vezettünk be úgy, hogy közben egyelőre nem szükséges új munkaerőt alkalmazni. – Jelenlegi munkatársaiknak közép- és hosszútávon magasabb jövedelmet és jobb munkakörülményeket tudunk biztosítani köszönhetően a javuló fajlagos termelési és jövedelmezőségi mutatóknak. Dolgozóinknak a korábbihoz képest magasabb szellemi hozzáadott értékkel kell hozzájárulniuk a termeléshez. A fejlesztés hatására a mindennapi munkatevékenységükben a manuálisan és kézi eszközökkel végzett munkafolyamatokat egyre inkább fel fogják váltani a digitálisan vezérelt precíziós gépekkel végzett, előre programozható és a változó igényekhez gyorsan adaptálható munkafolyamatok.  A fejlesztésnek köszönhetően egy új piaci szegmenst értünk el, több új megrendelővel sikerült megállapodnunk, versenyképesebb lett cégünk, ezáltal jelentősen növekedni fog az árbevételünk.