SEBESTYEN WOOD KFT.

Raklapok

Rövid szállítási határidővel. Kérjen ajánlatot és munkatársunk 24 órán belül válaszol Önnek!

Egyedi és szabvány raklap

A fa raklapok kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern gazdaságban, hiszen nélkülözhetetlenek az áruk szállításában és tárolásában. A Sebestyenwood.hu kínálatában megtalálható fa raklapok nem csupán praktikus és gazdaságos megoldást kínálnak, hanem környezetbarát választást is jelentenek a fenntarthatóságra törekvő vállalkozások számára.

Miért válasszon fa raklapot?

  1. Költséghatékony megoldás: A fa raklapok költséghatékonyak, mivel újrahasznosíthatók és könnyen javíthatók, így hosszú távon gazdaságosak.
  2. Környezetbarát: A fa biológiailag lebomló anyag, így használata csökkenti az ökológiai lábnyomot. A Sebestyenwood.hu által kínált fa raklapok fenntartható forrásból származnak, ami tovább erősíti környezettudatos vállalati imázsát.
  3. Erősség és tartósság: A fa raklapok rendkívül ellenállóak a fizikai igénybevétellel szemben, ami ideálissá teszi őket nehéz vagy érzékeny áruk szállítására és tárolására.

Gazdasági jelentőségük

A raklapok lehetővé teszik az áruk gyors és hatékony mozgatását a logisztikai láncban, ami elengedhetetlen a gyors ütemű globális piacokon. A Sebestyenwood.hu által kínált fa raklapok megbízhatósága és tartóssága biztosítja, hogy a vállalkozások zökkenőmentesen tudják fenntartani operációikat, növelve ezzel versenyképességüket és piaci részesedésüket.

Fedezze fel kínálatunkat!

Büszkén szolgáltatjuk a magyar és nemzetközi piacokat minőségi fa raklapjaival, amelyek támogatják ügyfeleink sikeres és fenntartható üzleti tevékenységét. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg a gazdaságának legmegfelelőbb megoldást a fa raklapok széles választékából.

Európa raklap (Eur/EPAL raklap)

Standard amerikai raklap

Ipari raklap (egyutas raklap)

Tapasztalat
10 év
Ügyfél
0
Termékkategória
0
Egyedi megoldás
0 +

Miért minket válasszon?

RAKTÁROZÁS

Szerződött Partnereink részére közel 1100 négyzetméteres fedett és 1,2 hektár nyitott rakodási felületet biztosítunk.

PUFFERKÉSZLET

A kritikus termékekből pufferkészletet biztosítunk.

OPTIMALIZÁLÁS

Folyamatosan felülvizsgáljuk, modernizáljuk, optimalizáljuk Partnereink meglévő csomagolási technikáit.

EGYEDI TERVEZÉS

Meglévő ügyfeleink új termékeihez díjmentesen tervezünk egyedi csomagolásokat.

MINDET 1 KÉZBŐL

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a gyártáson át a raktározásig egészen az újrahasznosításig.

RÁNK SZÁMÍTHAT

Modern, folyamatosan fejlesztett eszközparkunk segítségével garantáljuk a folyamatos és azonos minőséget.

Együttműködés folyamata

Referenciák

Márkák, akik már mellettünk döntöttek. Legyen Ön a következő!

Kedvezményezett neve: Sebestyén Wood Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Gyártási technológiai folyamatok fejlesztése az innováció és a versenyképesség jegyében a Sebestyén ás Társa Kft.-nél.

Támogatás összege: 5 859 360

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma:2019.04.30.

Projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02655

Projekt leírása: A pályázati forrásból beszerzésre kerülő eszközzel (Palletmax 4500 raklapszegező gép) a gyártási folyamat innovációját valósítottuk meg. A beruházással a jelenlegi termékek gyártási folyamatát innováltuk, illetve egy új termékkört vezettünk be úgy, hogy közben egyelőre nem szükséges új munkaerőt alkalmazni. – Jelenlegi munkatársaiknak közép- és hosszútávon magasabb jövedelmet és jobb munkakörülményeket tudunk biztosítani köszönhetően a javuló fajlagos termelési és jövedelmezőségi mutatóknak. Dolgozóinknak a korábbihoz képest magasabb szellemi hozzáadott értékkel kell hozzájárulniuk a termeléshez. A fejlesztés hatására a mindennapi munkatevékenységükben a manuálisan és kézi eszközökkel végzett munkafolyamatokat egyre inkább fel fogják váltani a digitálisan vezérelt precíziós gépekkel végzett, előre programozható és a változó igényekhez gyorsan adaptálható munkafolyamatok.  A fejlesztésnek köszönhetően egy új piaci szegmenst értünk el, több új megrendelővel sikerült megállapodnunk, versenyképesebb lett cégünk, ezáltal jelentősen növekedni fog az árbevételünk.